Polen Crud Apiland De Trandafir Salbatic, Bio, 230 G

Descriere – Polenul crud de trandafir salbatic este un aliment natural complet, continand toti micronutrientii importanti pentru sanatate.
– Acesta este ingerul pazitor al colonului si florei intestinale.
– Polenul crud a fost folosit inca din antichitate, atat ca medicament, cat si ca factor de intinerire a organismului, fiind considerat de catre cercetatori unul dintre cele mai pure si complete alimente.
– Spre deosebire de polenul uscat, polenul crud este pastrat in forma sa naturala, cruda si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica.
Proprietati – Polenul crud contine o mare varietate de vitamine, enzime, microelemente care sunt dificil de gasit in alt produs natural.
– Practic, in polenul crud se gasesc toate elementele chimice care constituie corpul uman (22 de nutrienti) si care sunt greu de gasit in alimentatia de zi cu zi.
– Polenul crud contine in plus fata de polenul uscat, lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime esentiale pentru buna functionare a organismului, bacterii benefice si antioxidanti care elimina radicalii liberi din organism.
– Pe langa protejarea florei intestinale, acest polen ajuta la reglarea tranzitului intestinal, prevenirea inflamatiei colonului, facilitarea absorbtiei de calciu, tonifierea organismului, combaterea oboselii cronice.
Continut – Un borcan contine 230 g polen crud de trandafir salbatic, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: polen crud de trandafir salbatic*, *= agricultura ecologica.
Utilizare – Polenul poate fi administrat atat in forma lui naturala, cat si amestecat cu un iaurt natural sau cu o salata de fructe, la prima masa a zilei.
– Doza uzuala recomandata: copii – 1 lingurita/zi (5 g), adulti – 1 lingura/zi (15 g).
– Pentru eficienta maxima, se recomanda o cura de minim 7 saptamani, de doua ori pe an, primavara si toamna.
– Polenul crud se pastreaza obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse intre -5-C si -18-C.
– Polenul crud rezista pana la 5 zile in afara congelatorului, in ambalajul original, si pana la 10 zile in frigider, dupa desigilare, fara sa isi piarda din proprietati.
– Polenul crud poate fi pus si scos din congelator de nenumarate ori, pastrandu-si integral calitatile si poate fi consumat imediat deoarece nu ingheata.

Description

Descriere – Polenul crud de trandafir salbatic este un aliment natural complet, continand toti micronutrientii importanti pentru sanatate.
– Acesta este ingerul pazitor al colonului si florei intestinale.
– Polenul crud a fost folosit inca din antichitate, atat ca medicament, cat si ca factor de intinerire a organismului, fiind considerat de catre cercetatori unul dintre cele mai pure si complete alimente.
– Spre deosebire de polenul uscat, polenul crud este pastrat in forma sa naturala, cruda si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica.
Proprietati – Polenul crud contine o mare varietate de vitamine, enzime, microelemente care sunt dificil de gasit in alt produs natural.
– Practic, in polenul crud se gasesc toate elementele chimice care constituie corpul uman (22 de nutrienti) si care sunt greu de gasit in alimentatia de zi cu zi.
– Polenul crud contine in plus fata de polenul uscat, lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime esentiale pentru buna functionare a organismului, bacterii benefice si antioxidanti care elimina radicalii liberi din organism.
– Pe langa protejarea florei intestinale, acest polen ajuta la reglarea tranzitului intestinal, prevenirea inflamatiei colonului, facilitarea absorbtiei de calciu, tonifierea organismului, combaterea oboselii cronice.
Continut – Un borcan contine 230 g polen crud de trandafir salbatic, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: polen crud de trandafir salbatic*, *= agricultura ecologica.
Utilizare – Polenul poate fi administrat atat in forma lui naturala, cat si amestecat cu un iaurt natural sau cu o salata de fructe, la prima masa a zilei.
– Doza uzuala recomandata: copii – 1 lingurita/zi (5 g), adulti – 1 lingura/zi (15 g).
– Pentru eficienta maxima, se recomanda o cura de minim 7 saptamani, de doua ori pe an, primavara si toamna.
– Polenul crud se pastreaza obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse intre -5-C si -18-C.
– Polenul crud rezista pana la 5 zile in afara congelatorului, in ambalajul original, si pana la 10 zile in frigider, dupa desigilare, fara sa isi piarda din proprietati.
– Polenul crud poate fi pus si scos din congelator de nenumarate ori, pastrandu-si integral calitatile si poate fi consumat imediat deoarece nu ingheata.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Polen Crud Apiland De Trandafir Salbatic, Bio, 230 G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Polen Crud Apiland De Trandafir Salbatic, Bio, 230 G