Fagure In Miere Poliflora Terra Apis, 400 G, Natural

Descriere – Fagurele este cel mai pur produs apicol, un produs biologic complex, constituind un amestec al tuturor produselor apicole: miere, propolis, polen, laptisor de matca si ceara!
– Pentru ca produsul Apiarium final sa fie unul impecabil din punct de vedere calitativ, nu inlocuim mierea cu/sau adaugam sirop de zahar, nu stimulam familiile de albine cu diverse substante, nu efectuam tratamente cu chimicale sau antibiotice pentru ca, desi asigura premize bune in ceea ce priveste cantitate produsa, fiecare in parte, altereaza calitatea materiei prime.
– De asemenea, nu folosim nimic din ceea ce tehnologia ne-a invatat ca ar putea mari durata de viata a produsului la raft in detrimentul calitatii. Nu folosim compusi chimici, nu utilizam antibiotice, nu liofilizam, nu tratam termic, nu pasteurizam, nu hiperfiltram, nu folosim conservanti, coloranti, excipienti, acidifianti, aromatizanti, reglatori de sinteza etc.
Proprietati – Fagurele contine multe substante benefice care nu se regasesc in celelalte produse apicole. Este vorba despre ceara de albine, mai ales cea pura din care este construit fagurele, care prin masticatie transfera in organism, in special, mai multa vitamina A.
– Are proprietati antioxidante, intarind imunitatea si regland metabolismul.
– Cel ades fagurii sunt folositi la tratarea afectiunilor cailor respiratorii (bronsite, sinuzite, rinite, calmeaza gatul iritat) dar si in anemii, astenii, alergii, boli de stomac.
– Mestecatul fagurelui de miere ajuta la curatarea dintilor de tartru, fiind recomandat si persoanelor care sufera de sangerare gingivala si parodontita.
– Reduce perioada de convalescenta, datorita mixului de elemente utile prezente in toate celelalte produse apicole la un loc.
– Combate lipsa poftei de mancare.
– Mierea de albine contine numeroase substante nutritive care ajuta la functionarea normala a inimii si a sistemului circulator, precum si toate mineralele si vitaminele de care are nevoie o femeie pe timpul sarcinii.
– Are proprieta?i: anticolesterolemiant, vasodilatator, antisclerotic, tonic cardiac, intareste muschiul inimii.
– Are efect bacteriostatic si bactericid, raportat in situatii precum: infectii cu Haemophilus influenzae, Escherichia coli, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus.
– Inhiba dezvoltarea microorganismelor si mucegaiurilor.
– Datorita actiunii enzimatice generata de catalaza, mierea are un usor efect antibacterial (actiunea peroxidica).
– Previne si trateaza toxemia gravidica.
– Normalizeaza tensiunea arteriala datorita continutul ei de compusi analogi prostaglandinelor.
– Reduce simptomele colonului iritabil, hiperaciditatea, varsaturile, hemoroizii etc. datorita proprietatilor anestezice si sedative.
– Previne si trateaza infectiile aparute in timpul sarcinii, in special cele urinare, cand tratamentul cu medicamente de sinteza nu este indicat.
– Sustine proprietatiile mecanice ale membranei fetale, datorita stimularii sintezei de colagen.
– Are beneficii la menopauza, prevenind atrofierea uterina, cresterea densitatii osoase si ajutand la normalizarea greutatii corporale.
– La nivel testicular are efect pozitiv asupra spermatogenezei.
– Aplicata extern, vindeca rapid ranile, inlocuind tesutul degradat cu tesut granular. Stimuleaza epitelizarea rapida si inlaturarea edemelor din jurul leziunilor.
Continut – Un flacon contine 400g miere si bucati de fagure cu miere.
– Ingrediente: miere poliflora, bucati de fagure cu miere.
– Nu contine: sirop de zahar, compusi chimici, conservanti, excipienti, coloranti, acidifianti, aromatizanti, reglatori de sinteza etc.
– Din stupi proprii, nu se utilizeaza antibiotice, nu se trateaza termic, nu se liofilizeaza, nu se stimuleaza familiile de albine cu tot felul de substante, pentru ca, desi asigura premize bune in termeni de cantitate produsa, fiecare in parte, altereaza calitatea materiei prime.
Utilizare – Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
– Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile naturale ale mierii scad.
– Fagurele de miere se mesteca cu atentie pana ramane doar ceara care nu este comestibila.
– Mierea nu este recomandata in alimentatia copiilor sub varsta de 1 an.
– Pastrati la loc uscat, racoros, ferit de razele soarelui.

Description

Descriere – Fagurele este cel mai pur produs apicol, un produs biologic complex, constituind un amestec al tuturor produselor apicole: miere, propolis, polen, laptisor de matca si ceara!
– Pentru ca produsul Apiarium final sa fie unul impecabil din punct de vedere calitativ, nu inlocuim mierea cu/sau adaugam sirop de zahar, nu stimulam familiile de albine cu diverse substante, nu efectuam tratamente cu chimicale sau antibiotice pentru ca, desi asigura premize bune in ceea ce priveste cantitate produsa, fiecare in parte, altereaza calitatea materiei prime.
– De asemenea, nu folosim nimic din ceea ce tehnologia ne-a invatat ca ar putea mari durata de viata a produsului la raft in detrimentul calitatii. Nu folosim compusi chimici, nu utilizam antibiotice, nu liofilizam, nu tratam termic, nu pasteurizam, nu hiperfiltram, nu folosim conservanti, coloranti, excipienti, acidifianti, aromatizanti, reglatori de sinteza etc.
Proprietati – Fagurele contine multe substante benefice care nu se regasesc in celelalte produse apicole. Este vorba despre ceara de albine, mai ales cea pura din care este construit fagurele, care prin masticatie transfera in organism, in special, mai multa vitamina A.
– Are proprietati antioxidante, intarind imunitatea si regland metabolismul.
– Cel ades fagurii sunt folositi la tratarea afectiunilor cailor respiratorii (bronsite, sinuzite, rinite, calmeaza gatul iritat) dar si in anemii, astenii, alergii, boli de stomac.
– Mestecatul fagurelui de miere ajuta la curatarea dintilor de tartru, fiind recomandat si persoanelor care sufera de sangerare gingivala si parodontita.
– Reduce perioada de convalescenta, datorita mixului de elemente utile prezente in toate celelalte produse apicole la un loc.
– Combate lipsa poftei de mancare.
– Mierea de albine contine numeroase substante nutritive care ajuta la functionarea normala a inimii si a sistemului circulator, precum si toate mineralele si vitaminele de care are nevoie o femeie pe timpul sarcinii.
– Are proprieta?i: anticolesterolemiant, vasodilatator, antisclerotic, tonic cardiac, intareste muschiul inimii.
– Are efect bacteriostatic si bactericid, raportat in situatii precum: infectii cu Haemophilus influenzae, Escherichia coli, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus.
– Inhiba dezvoltarea microorganismelor si mucegaiurilor.
– Datorita actiunii enzimatice generata de catalaza, mierea are un usor efect antibacterial (actiunea peroxidica).
– Previne si trateaza toxemia gravidica.
– Normalizeaza tensiunea arteriala datorita continutul ei de compusi analogi prostaglandinelor.
– Reduce simptomele colonului iritabil, hiperaciditatea, varsaturile, hemoroizii etc. datorita proprietatilor anestezice si sedative.
– Previne si trateaza infectiile aparute in timpul sarcinii, in special cele urinare, cand tratamentul cu medicamente de sinteza nu este indicat.
– Sustine proprietatiile mecanice ale membranei fetale, datorita stimularii sintezei de colagen.
– Are beneficii la menopauza, prevenind atrofierea uterina, cresterea densitatii osoase si ajutand la normalizarea greutatii corporale.
– La nivel testicular are efect pozitiv asupra spermatogenezei.
– Aplicata extern, vindeca rapid ranile, inlocuind tesutul degradat cu tesut granular. Stimuleaza epitelizarea rapida si inlaturarea edemelor din jurul leziunilor.
Continut – Un flacon contine 400g miere si bucati de fagure cu miere.
– Ingrediente: miere poliflora, bucati de fagure cu miere.
– Nu contine: sirop de zahar, compusi chimici, conservanti, excipienti, coloranti, acidifianti, aromatizanti, reglatori de sinteza etc.
– Din stupi proprii, nu se utilizeaza antibiotice, nu se trateaza termic, nu se liofilizeaza, nu se stimuleaza familiile de albine cu tot felul de substante, pentru ca, desi asigura premize bune in termeni de cantitate produsa, fiecare in parte, altereaza calitatea materiei prime.
Utilizare – Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
– Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile naturale ale mierii scad.
– Fagurele de miere se mesteca cu atentie pana ramane doar ceara care nu este comestibila.
– Mierea nu este recomandata in alimentatia copiilor sub varsta de 1 an.
– Pastrati la loc uscat, racoros, ferit de razele soarelui.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fagure In Miere Poliflora Terra Apis, 400 G, Natural”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fagure In Miere Poliflora Terra Apis, 400 G, Natural