Cereale Cu Secara Inele Cu Miere Milzu! Mind, Bio, 200g

Ingrediente: făină de secară BIO* (62%), făină de ovăz BIO*(16%), zahăr invertit BIO*, zahăr BIO*, miere BIO* (1,2%), sare de mare.Informaţii nutriţionale – 100g produs: – energie 1440,8 kJ / 344,7 kcal 17%*- grăsimi 2.2g 3%*,din care saturate 0.4g 2%*- carbohidraţi 73,6g 28%*,din care zaharuri 18g 20%*- fibre 10.5g- proteine 7.6g 15%*- sare 0.5g 8%*- vitamine: B1 0.42mg 38%**,B2 0.16mg 11%**,B3 2.92mg 18%,E 4.9mg 35%**- minerale:fier 4.9mg 35%**,fosfor 285,6mg 41%**,zinc 2.1mg 21%**,magneziu 100mg 27%**,potasiu 499,8mg 25%**.**DZR – doza zilnică de referinta pentru un adult (8400kJ/2000kcal)**NRV – valori nutriționale de referințăAlergeni: Pentru alergeni, inclusiv cereale carecontin gluten, vezi ingredientele ingrosate. Garantia calitatii MILZU!:Cereale obținute din făină de secară și ovăz bio, de la ferme certificate ecologicCereale cu adaos de pudră de cacao100% ingrediente naturale – fără aditivi, coloranți alimentari sau organisme modificate geneticsursă bogată de fibreconțin vitaminele B și E care rămân prezente și după procesul de producțieconțin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu și potasiufără grăsimi adăugatepotriviți pentru vegetarienia se păstra la loc uscat, ferit de razele soareluiSecara Făină de secară bio de cea mai bună calitate – conține o serie de substanțe biologic active și considerabil mai multe fibre și vitamina E decât alte cereale. Beneficiile făinei de secară:creează senzația de sațietate datorită conținutului de fibre insolubileajută bolul alimentar să traverseze mai repede tractul digestivreduce concentrația de acid biliarajută la detoxifierea organismului, reducând astfel riscul cancerului de colonreduce riscul apariției diabetului de tip 2, datorită conținutului ridicat de magneziu și manganreduce nivelul de colesterol și riscul bolilor cardiovasculare, datorită indicelui glicemic mic“To eat healthy, simply and easy” – aceasta este misiunea după care se ghidează brandul lituanian de cereale MILZU!, care transformă secara într-un mic dejun echilibrat și plin de nutrienți. Cerealele MILZU! devin cea mai înțeleaptă alegere atât pentru masa voastră, cât și pentru a celor mici, încadrându-se perfect standardelor impuse de celebra nutriționistă : ✔️ sunt obținute din făină de secară (preponderent) și/sau ovăz bio, de la ferme certificate ecologic✔️ au un adaos scăzut de zahăr invertit; unele sortimente conțin miere locală obținută din zona Parcului Național Gauja din Latvia✔️ conțin 100% ingrediente naturale – fără aditivi, coloranți alimentari sau organisme modificate genetic✔️ reprezintă o sursă bogată de fibre✔️ conțin vitaminele B și E care rămân prezente și după procesul de producție✔️ conțin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu și potasiu✔️ nu au adaos de grăsimi✔️ sunt potrivite pentru vegetarieniDe ce să optăm pentru cereale de secară?Chiar dacă grâul este ingredientul omniprezent în produsele de panificație și patiserie, merită să aruncăm o privire și asupra secarei, una dintre celelalte trei cerealele minune. Secara este mai greu de prelucrat și are proprietăți nutritive superioare făinei clasice de grâu. Este o sursă bogată de mangan, 100 de grame de boabe de secară asigurând cu 33% mai mult decat necesarul zilnic al organismului pentru acest mineral de bază. Aceeași cantitate asigură 55% din necesarul zilnic de fibre, 50% din seleniu și triptofan, 35% din fosfor și magneziu și 25% din proteine. Vitaminele importante care se găsesc în secară sunt A, B, E și K. Puţină lume ştie că micile grăunţe maronii din spicul de secară conţin aproape ace­eaşi cantitate de pro­teine ca şi pul­pa de porc, fără a con­ţine însă şi gră­simile saturate din car­ne, incrimi­nate în producerea cance­rului de colon sau de sân. Cu o aromă bogată și un gust dulceag, mai pregnant decât cel al grâului, pâinea neagră de secară, extrem de aromată și gustoasă, s-a aflat mereu în centrul preparatelor lituaniene de câteva secole încoace. Secara este un produs adaptat la clima nordică și umedă, deci nu e de mirare că lituanienii au ajuns să fie producătorii unora dintre cele mai sănătoase tipuri de cereale comercializate în Europa. Crocante, cu aromă de cacao savuroasă, scorțișoară dulce sau miere rafinată și minunat parfumată, sub formă de bile, inelușe sau clasice, cerealele MILZU! îți vin în ajutor pentru adoptarea unui mic dejun sănătos și sățios, putând fi consumate fie simplu, fie împreună cu lapte, iaurt, fructe sau semințe. Dacă preferi să-ți începi ziua cu o băutură cremoasă, nutritivă și consistentă, atunci un smoothie este perfect pentru tine. Amestecă în blender lapte vegetal cu fulgi de cereale Milzu!, semințe de chia, semințe de floarea soarelui, banană, unt de arahide și fructe de pădure congelate și poți fi sigur că dai startul unei zile pline de energie și voie bună.

Description

Ingrediente: făină de secară BIO* (62%), făină de ovăz BIO*(16%), zahăr invertit BIO*, zahăr BIO*, miere BIO* (1,2%), sare de mare.Informaţii nutriţionale – 100g produs: – energie 1440,8 kJ / 344,7 kcal 17%*- grăsimi 2.2g 3%*,din care saturate 0.4g 2%*- carbohidraţi 73,6g 28%*,din care zaharuri 18g 20%*- fibre 10.5g- proteine 7.6g 15%*- sare 0.5g 8%*- vitamine: B1 0.42mg 38%**,B2 0.16mg 11%**,B3 2.92mg 18%,E 4.9mg 35%**- minerale:fier 4.9mg 35%**,fosfor 285,6mg 41%**,zinc 2.1mg 21%**,magneziu 100mg 27%**,potasiu 499,8mg 25%**.**DZR – doza zilnică de referinta pentru un adult (8400kJ/2000kcal)**NRV – valori nutriționale de referințăAlergeni: Pentru alergeni, inclusiv cereale carecontin gluten, vezi ingredientele ingrosate. Garantia calitatii MILZU!:Cereale obținute din făină de secară și ovăz bio, de la ferme certificate ecologicCereale cu adaos de pudră de cacao100% ingrediente naturale – fără aditivi, coloranți alimentari sau organisme modificate geneticsursă bogată de fibreconțin vitaminele B și E care rămân prezente și după procesul de producțieconțin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu și potasiufără grăsimi adăugatepotriviți pentru vegetarienia se păstra la loc uscat, ferit de razele soareluiSecara Făină de secară bio de cea mai bună calitate – conține o serie de substanțe biologic active și considerabil mai multe fibre și vitamina E decât alte cereale. Beneficiile făinei de secară:creează senzația de sațietate datorită conținutului de fibre insolubileajută bolul alimentar să traverseze mai repede tractul digestivreduce concentrația de acid biliarajută la detoxifierea organismului, reducând astfel riscul cancerului de colonreduce riscul apariției diabetului de tip 2, datorită conținutului ridicat de magneziu și manganreduce nivelul de colesterol și riscul bolilor cardiovasculare, datorită indicelui glicemic mic“To eat healthy, simply and easy” – aceasta este misiunea după care se ghidează brandul lituanian de cereale MILZU!, care transformă secara într-un mic dejun echilibrat și plin de nutrienți. Cerealele MILZU! devin cea mai înțeleaptă alegere atât pentru masa voastră, cât și pentru a celor mici, încadrându-se perfect standardelor impuse de celebra nutriționistă : ✔️ sunt obținute din făină de secară (preponderent) și/sau ovăz bio, de la ferme certificate ecologic✔️ au un adaos scăzut de zahăr invertit; unele sortimente conțin miere locală obținută din zona Parcului Național Gauja din Latvia✔️ conțin 100% ingrediente naturale – fără aditivi, coloranți alimentari sau organisme modificate genetic✔️ reprezintă o sursă bogată de fibre✔️ conțin vitaminele B și E care rămân prezente și după procesul de producție✔️ conțin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu și potasiu✔️ nu au adaos de grăsimi✔️ sunt potrivite pentru vegetarieniDe ce să optăm pentru cereale de secară?Chiar dacă grâul este ingredientul omniprezent în produsele de panificație și patiserie, merită să aruncăm o privire și asupra secarei, una dintre celelalte trei cerealele minune. Secara este mai greu de prelucrat și are proprietăți nutritive superioare făinei clasice de grâu. Este o sursă bogată de mangan, 100 de grame de boabe de secară asigurând cu 33% mai mult decat necesarul zilnic al organismului pentru acest mineral de bază. Aceeași cantitate asigură 55% din necesarul zilnic de fibre, 50% din seleniu și triptofan, 35% din fosfor și magneziu și 25% din proteine. Vitaminele importante care se găsesc în secară sunt A, B, E și K. Puţină lume ştie că micile grăunţe maronii din spicul de secară conţin aproape ace­eaşi cantitate de pro­teine ca şi pul­pa de porc, fără a con­ţine însă şi gră­simile saturate din car­ne, incrimi­nate în producerea cance­rului de colon sau de sân. Cu o aromă bogată și un gust dulceag, mai pregnant decât cel al grâului, pâinea neagră de secară, extrem de aromată și gustoasă, s-a aflat mereu în centrul preparatelor lituaniene de câteva secole încoace. Secara este un produs adaptat la clima nordică și umedă, deci nu e de mirare că lituanienii au ajuns să fie producătorii unora dintre cele mai sănătoase tipuri de cereale comercializate în Europa. Crocante, cu aromă de cacao savuroasă, scorțișoară dulce sau miere rafinată și minunat parfumată, sub formă de bile, inelușe sau clasice, cerealele MILZU! îți vin în ajutor pentru adoptarea unui mic dejun sănătos și sățios, putând fi consumate fie simplu, fie împreună cu lapte, iaurt, fructe sau semințe. Dacă preferi să-ți începi ziua cu o băutură cremoasă, nutritivă și consistentă, atunci un smoothie este perfect pentru tine. Amestecă în blender lapte vegetal cu fulgi de cereale Milzu!, semințe de chia, semințe de floarea soarelui, banană, unt de arahide și fructe de pădure congelate și poți fi sigur că dai startul unei zile pline de energie și voie bună.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cereale Cu Secara Inele Cu Miere Milzu! Mind, Bio, 200g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cereale Cu Secara Inele Cu Miere Milzu! Mind, Bio, 200g